Bo som Barbie

Hilton Panama, Bo som Barbie

Da jeg var barn var noget af det mest uopnåelige man kunne ønske sig Barbies lyserøde Dream House. En lyserød plastic drøm af et dukkehus til Barbie som alle små piger drømte om men ingen af os fik. For at være helt ærlig, så fik jeg ikke en gang en Barbie, for det syntes mine forældre var politisk ukorrekt – skide 70’ere.

Nu tilbyder Hilton i Panama, måske som et plaster på såret, for alle os skuffede 70’er børn, at man kan bo som Barbie.

Det har taget 4 uger at bygge Barbies Dream House hotelværelse. Flere af møblerne er specialfremstillede og hotellet har desuden udviklet en Barbie menu i restauranten og en Barbie Beauty pakke i spaen. Så der er rig mulighed for at udleve sine Barbie (barne)drømme. Umiddelbart lader det ikke til der følger en Ken med i pakken, så tag for en sikkerheds skyld din egen med.

Værelset kan bookes frem til 15. august, så har du lyst til at bo som dukkernes dronning kan du booke lige her.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14895693/?claim=sy7ce5vzgbu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Billedet er lånt hos Hilton

2 kommentarer

  1. Nu skrev du det inden jeg nåede at spørge, men det som puppede op i mit hovede indledningsvist var nemlig også, om der var en Ken inkluderet!… Så må man virkelig huske sin egen, det har du ret i… Jeg har en svigerinde, der ville begå mord for en nat i sådan en pink suite (jeg ville nok personligt nok ha’ behov for at begå mord bagefter!).
    Tak for kigget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *