Copenhagen Street Food smager af pulled pork og forår

Oink Oink, bbq, Copenhagen Street Food, pulled pork, sandwich

Findes der noget dejligere end en af de første forårsdage? Det er lige før glæden ved foråret der bobler er de 5 triste måneder værd.

Sådan en forårsdag satte min mand og jeg os på cyklerne og cyklede ud til Copenhagen Street Food på Papirøen.
Jeg kan så fortælle, at vi ikke var de eneste, der havde fået den tanke. Heldigvis havde Copenhagen Street Food også fået tanken, så der var flere borde og stole end sidste år.

Hvad spiste jeg?

Vi plejer altid at gå en runde og sondere terrænet og det gjorde vi også denne gang, men i virkeligheden vidste jeg allerede inden jeg gik ind ad døren, at jeg ville have en Pulled Pork Burger fra Oink, Oink. Sådan en smørvædet briochebolle med godt, røget, langtidsstegt gris, en sprød coleslaw, der giver lidt knas, barbecue sauce, der giver klister og sødme og lidt agurkesalat til det sure eller med andre ord den perfekte blanding. Dog ville jeg ønske, at indholdet blev lagt i lag på bunden og så lukket med bollelåget, da det giver en bedre blanding end når man hælder fyldet sidelæns ned mellem de to bolledele.

pulled pork, Oink Oink, Copenhagen Street Food

Hvad er det bedste?

Det bedste ved Copenhagen Street Food er, at der er så meget mad at vælge imellem og at det bare ér tophyggeligt at sidde og kigge ind over København fra søsiden mens man nyder den afslappede stemning. Og hvis cykelbroen nogen sinde bliver færdig, er vi pludselig meget tæt på byen.

Hvad kunne være bedre?

Jeg bryder mig bare ikke om bænke uden ryglæn. Ja det er smart, at man bare kan slænge benet over bænken, når man kommer med hænderne fulde af mad. Ja det sikrer en vis udskiftning på bænkene, så det er forholdsvis let at få en siddeplads også når der er mange gæster. Men jeg bryder mig bare ikke om bænke uden ryglæn.

Hvad så hvis man skal tisse?

Ulempen ved en food truck er selvfølgelig, at der ikke er et toilet. Det smarte ved Copenhagen Street Food er, at alle vognene er samlet i en hal, hvor der bagerst er temmelig mange toiletter. Det gør at selvom der er kø, tager det sjældent lang tid. Og mens man venter kan man underholde sig med at kigge på de mange uens, gamle døre der er sat op ved båsene.

WP_20160328_13_28_24_Pro

Kommer du tilbage?

Også i den grad. Der er stadig masser af vogne, der ikke er afprøvede endnu og jeg har også til gode at komme og spise om aftenen, hvor jeg kan forestille mig hyggestemningen, har fået endnu et hak op ad.

Hvem vil jeg anbefale det til?

Det gode ved Copenhagen Street Food er, at alle kan få det de vil have, for man behøver ikke købe sin mad det samme sted. Så det burde være muligt at opfylde alle ønsker. Dog er der en anelse primitivt, så hvis man ikke kan li’ at spise med fingrene eller engangsservice, så skal man gå et andet sted hen.

Hvor ligger det?

Du skal ud på Papirøen hvor hovedstadens aviser havde papirlager, den gang aviser stadig blev trykt på papir og i København. Ved siden af ligger Eksperimentariet indtil det kan flytte hjem i den nyrenoverede bygning i Hellerup. Tæt på ligger Operaen og tre stenkast over vandet ligger Skuespilhuset og Nyhavn.

Vil du vide mere så gå ind på Copenhagen Street Foods hjemmeside og byens bedste pulled pork burger finder du på Oink Oink.

 

 

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *