Kan man leve af bonuspoint?

Bonuspoint

I skrivende stund har jeg lige akkurat SAS Eurobonuspoint nok til, jeg kan foretage en indenrigsrejse. Så det er ikke fordi, jeg selv står på randen af at kunne leve af mine bonuspoint. Hvis jeg fik mig et co-brandet kreditkort, ville det nok hjælpe på det, men der er stadig lange udsigter, som dansker, hvis du vil rejse verden rundt for point.

Er du derimod amerikaner, har det lidt bedre udsigter. Her er det nemlig ikke ualmindeligt, at man f.eks. kan få en stor sum flybonuspoint blot for at åbne en konto med et kreditkort i en bestemt bank. Ligesom mange andre bonusprogrammer giver mulighed for at konvertere point til flyrejser.

En der har forstået at udnytte dette til det yderste, er Matt Kepnes, der siden 2006 har levet af at rejse verden rundt på bonuspoint og skrive om det på sin blog. Under navnet Nomadic Matt, giver han gode råd om ”travel hacking” og generelle rejsetips. Du kan blive klogere på hvad travel hacking er ved at læse dette indlæg.

 

 

Foto fra insideflyer.no

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *