Mistet bagage

mistet bagage, Track & Go, Samsonite, lost luggage, app

For nogen år siden tog jeg toget fra Varberg i Sverige til København. En fin lille tur på et par timer, der foregik uden de store problemer. Det sidste stræk fra lufthavnen til Hovedbanen havde min kuffert og jeg endda vognen helt for os selv.

Der var bare lige det, at det ikke var min kuffert, men en andens lille, sorte trolleykuffert. Lidt i vildrede med hvad jeg skulle gøre, tog jeg den anden kuffert med og tjekkede om jeg kunne finde frem til ejermanden via noget i kufferten. – Det var før vi vænnede os til terror. Den gang i gamle dage, hvor man gik ud fra en glemt kuffert var en glemt kuffert.

Herefter afleverede jeg den anonyme kuffert hos DSB’s kontor for glemt bagage og tog hjem. Senere samme aften ringede en svensk dame, der stod med min kuffert i Lund. Hun var pænt sur af det, indtil hun fandt ud af, at det var hende og ikke mig, der havde taget en forkert kuffert.

Dagen efter måtte hun så tage turen til København, for at overdrage min kuffert til mig og hente sin egen. Heldigvis havde jeg sørget for at mærke min kuffert med kontaktoplysninger.

Til efteråret behøver man ikke længere noget så gammeldags, som at sætte et kuffertmærke på sin bagage. Der introducerer Samsonite og Google nemlig Track & Go ved hjælp af bluetooth og Eddystone Ephemeral Identifiers vil man via en app kunne finde frem til mistet bagage.

Har man app’en installeret og der er et stykke mistet bagage inden for en radius af 70 meter, får man besked. Hvis altså det er en Samsonite kuffert med den indbyggede teknologi.

Så indtil videre fortsætter jeg med et gammeldags, håndskrevet kuffertmærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *